Responsabilitate socială2017-07-26T07:58:59+00:00

Responsabilitate socială

Încă de la înființare, Verbau Romania a ales să se implice în susținerea inițiativelor de îmbunătățire a calității vieții în comunitatea locală. Compania noastră a sprijinit cu multă bucurie proiecte educaționale, culturale, sociale și sportive.

Proiectele educaționale susținute de companie au vizat atât învățământul general prin sprijinirea unor unități școlare și a unor fundații educative clujene cât și învățământul universitar prin participarea activă și oferirea de suport material unor proiecte studențești așa cum a fost Construct Info dezvoltat de studenții Facultății tehnice.

De asemenea, Compania noastră s-a alăturat Programului Spherik care promovează inovația și dezvoltarea antreprenoriatului mai ales în rândul persoanelor tinere.

Pe plan cultural, a sprijinit financiar organizarea unor evenimente culturale, cum ar fi  ZILELE CORVINIENE.

Verbau Romania este un entuziast susținător al sportului și al stilului de viață sănătos și a sprijit de-a lungul timpului evenimente ciclistice pentru încurajarea folosirii bicicletei ca și mijloc alternativ sănătos de transport, sau alte activități sportive precum cele de tenis sau echitație.

Antrepriză

Reușita începe de la o bună comunicare și colaborare între beneficiar, arhitecți, designer și echipele noastre de ingineri.  Datorită experienței îndelungate în domeniu și a unui bun management de proiect vă putem asigura că livrăm proiectele la timp și în condițiile contractuale stabilite de la început.

Vezi detalii

Management de proiect

Vezi detalii